Добро пожаловать на форум школы №320!

форум школы № 320

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум школы № 320 » Любовь-это... » поцелуи...

поцелуи...

Сообщений 1 страница 10 из 12

1

что для вас значит поцелуй? и как объяснить, то что при поцелуях мы обычно закрываем глаза?  :Р

0

2

це все можна дуже просто пояснити: це закладено на психологічному рівні, якщо чувак закриває очки - значить він прагне отримати від поцілунку, а отже йому це цікаво, а  якщо ні - то це одне із двух: або він не хоче нічо отримати або він просто не прокупив, що так прикольніше. Научно це пояснюється так: під час поцілунку сексуальне збудження змушує зрачки розширюватися і наші мізки сприймають це як знак того, що наступила ніч, а отже ми думаємо зовсім не про те, що маємо отримати задоволення, а про те, що "ще трохи і я зусну" або "ох у нього пика кумедна!!!!!!!" отже це ми робимо для того, щоби 1).сконцентрувати вагу на поцілунку; 2). отримати якісь відчуття; 3). не втратити увагу до партнера; 4). повністю віддатися поцілунку та 5). втримати себе від непотрібної ржачки з виразу обличчя свого парнера.

Це мені підказала дитячий психолог Оксана Академ'єва.

0

3

V!sk@z написал(а):

це все можна дуже просто пояснити: це закладено на психологічному рівні, якщо чувак закриває очки - значить він прагне отримати від поцілунку, а отже йому це цікаво, а  якщо ні - то це одне із двух: або він не хоче нічо отримати або він просто не прокупив, що так прикольніше. Научно це пояснюється так: під час поцілунку сексуальне збудження змушує зрачки розширюватися і наші мізки сприймають це як знак того, що наступила ніч, а отже ми думаємо зовсім не про те, що маємо отримати задоволення, а про те, що "ще трохи і я зусну" або "ох у нього пика кумедна!!!!!!!" отже це ми робимо для того, щоби 1).сконцентрувати вагу на поцілунку; 2). отримати якісь відчуття; 3). не втратити увагу до партнера; 4). повністю віддатися поцілунку та 5). втримати себе від непотрібної ржачки з виразу обличчя свого парнера.
Це мені підказала дитячий психолог Оксана Академ'єва.

прикольно однако :lol:

0

4

:O ыыыыы

0

5

поцелуи должни бить долгими......

0

6

PuRgen написал(а):

поцелуи должни бить долгими...

Смотря что за поцелуи...

0

7

какие бывают поцелуи?!

0

8

Поцілунки бувають дружні, дитячі, дорослі, довгі, короткі.... Це по яким чинникам судити...

0

9

Хм...
а я когда-то читала о том,что с закрытыми глазами целуются мечтатели,романтики,те,кто привык фантазировать,не всегда желая видеть реальность(зачастую закрытые глаз помогают идеализировать партнера- закрыл и представляй кого угодно))),а с открытыми те,кто привык держать все под контролем,реалисты..

0

10

не знаю...у меня они автоматом закрываються сами :)

0

Вы здесь » форум школы № 320 » Любовь-это... » поцелуи...

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz