что для вас значит поцелуй? и как объяснить, то что при поцелуях мы обычно закрываем глаза? :Р
поцелуи...
Сообщений 1 страница 10 из 12
Поделиться22007-09-29 22:39:03
це все можна дуже просто пояснити: це закладено на психологічному рівні, якщо чувак закриває очки - значить він прагне отримати від поцілунку, а отже йому це цікаво, а якщо ні - то це одне із двух: або він не хоче нічо отримати або він просто не прокупив, що так прикольніше. Научно це пояснюється так: під час поцілунку сексуальне збудження змушує зрачки розширюватися і наші мізки сприймають це як знак того, що наступила ніч, а отже ми думаємо зовсім не про те, що маємо отримати задоволення, а про те, що "ще трохи і я зусну" або "ох у нього пика кумедна!!!!!!!" отже це ми робимо для того, щоби 1).сконцентрувати вагу на поцілунку; 2). отримати якісь відчуття; 3). не втратити увагу до партнера; 4). повністю віддатися поцілунку та 5). втримати себе від непотрібної ржачки з виразу обличчя свого парнера.
Це мені підказала дитячий психолог Оксана Академ'єва.
Поделиться32007-09-29 23:32:04
це все можна дуже просто пояснити: це закладено на психологічному рівні, якщо чувак закриває очки - значить він прагне отримати від поцілунку, а отже йому це цікаво, а якщо ні - то це одне із двух: або він не хоче нічо отримати або він просто не прокупив, що так прикольніше. Научно це пояснюється так: під час поцілунку сексуальне збудження змушує зрачки розширюватися і наші мізки сприймають це як знак того, що наступила ніч, а отже ми думаємо зовсім не про те, що маємо отримати задоволення, а про те, що "ще трохи і я зусну" або "ох у нього пика кумедна!!!!!!!" отже це ми робимо для того, щоби 1).сконцентрувати вагу на поцілунку; 2). отримати якісь відчуття; 3). не втратити увагу до партнера; 4). повністю віддатися поцілунку та 5). втримати себе від непотрібної ржачки з виразу обличчя свого парнера.
Це мені підказала дитячий психолог Оксана Академ'єва.
прикольно однако
Поделиться52007-11-08 01:30:02
поцелуи должни бить долгими......
Поделиться62007-11-16 03:44:37
поцелуи должни бить долгими...
Смотря что за поцелуи...
Поделиться72007-12-05 18:09:55
какие бывают поцелуи?!
Поделиться82008-06-29 22:23:51
Поцілунки бувають дружні, дитячі, дорослі, довгі, короткі.... Це по яким чинникам судити...
Поделиться92008-07-12 23:58:35
Хм...
а я когда-то читала о том,что с закрытыми глазами целуются мечтатели,романтики,те,кто привык фантазировать,не всегда желая видеть реальность(зачастую закрытые глаз помогают идеализировать партнера- закрыл и представляй кого угодно))),а с открытыми те,кто привык держать все под контролем,реалисты..
Поделиться102008-07-13 01:43:45
не знаю...у меня они автоматом закрываються сами