Добро пожаловать на форум школы №320!

форум школы № 320

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум школы № 320 » Любовь-это... » Друга половинка!

Друга половинка!

Сообщений 1 страница 10 из 18

1

як зробити приємно другій половинці? куда її  потягнуть, шоб було цікаво!? і вапще шо з нею робити!? пишемо усі хто як думає!!!

http://www.picatom.com/a/%20%20-190-th.jpg

0

2

Я думаю , потрібно піти в якесь місце, де вам було б цікаво разом, і поговориті приемно, наприклад в музей.. :lol:
ыыыыыыыыыыыыыы

0

3

потрібно спочатку добре вияснити шо твоя половинка любить, а шо нэ, шоб не було їй дискомфортно там, куди ти її притягнув(ла), потім потрібно придумати шо ви там будете робити....а потім можна і тягнути....
Дєвачкі оч люблют, коли уве таке яскраве, приємно пахнуче та мяке.... а можна і коли темно) типу кіно....

0

4

понягнуть на верхушку московского моста ,и сказать "я тебя люблю"...по-моему не плохо)

0

5

але я вважаю, шо у вищеназваному випадку спочатку обовязково тре виманити у коханої(го) справку про стан серцево-судинної системи....а мало лі шо....я б так конькі відкинула одразу....

0

6

ну я бы спросил ,типа "ты высоты не боишся?)",если да то...ф кено!:) или на хату,на палку чая))

зы на счет чая шутка)) я не такой)

0

7

правда приємно, коли твоя друга половинка памятає усі важливі дати вашого суспільного "життя"?   приємно коли тебе впершу чергу тебе з чимось вітає твоє кохання.... сьогодні 14 місяців у мене з моїм хлопцем.... чудова дата....тіки він виявився  козлом... :( ось так кохання...

http://www.picatom.com/a/12530098_12415447_yemo-1-th.jpg

0

8

сцуко любовь...

0

9

просто кохання то дуж складно...його спочатку треба зрозуміти.. дуже мало людей, у яких поняття кохання збігається, і тільки вони можуть ідеально провети все життя. якщо ж поняття не збігаються - то люди абсолютно різні і їм дуже важко між собою поладити, а якщо вони однакові - то їм просто скучно разом, бо нічого нового в їхніх віжносинах не трапляється)

0

10

секус жив! он спасет любовь....:)

0

Вы здесь » форум школы № 320 » Любовь-это... » Друга половинка!

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz